Tilaus- ja toimitusehdot

Todella lyhyet ehdot

Kun olet niin ihana, että valitset meidät, lähetämme tuotteet niin nopeasti kun pystymme. Mikäli sinulla on kysyttävää, saat meiltä aina vastauksen. Meillä ostosten teko on turvallista ja helppoa. Tavoitteemme on, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä!

Ne vähän pidemmät ehdot

Sopimus

Ostajan ja myyjän välinen sopimus sisältää tiedot, jotka myyjä antaa tilauksen yhteydessä verkkokaupassa (sis. mm. tiedot tuotteesta, lukumäärä, laatu, muut tuotteen lisätiedot, hinta ja toimitusehdot) sekä mahdollisen suoran tiedon välityksen osapuolten välillä (esimerkiksi sähköpostitse) ja myyntiehdot. Mikäli myyjän, verkkokaupan tiedoissa tai suorassa yhteydenotossa on ristiriitaista informaatiota, on suoran yhteydenoton informaatio ensisijaisesti voimassa, mikäli se ei taistele lakisääteisiä ehtoja vastaan.

Osapuolet

Myyjä: SillySanta.fi / SillySanta AS
Y-tunnus: 916 896 050 MVA / ALV
Yhteydenotto osoite: Karl Johans gate 1, 0154 Oslo, Norway
Sähköposti: hei@sillysanta.fi

Ostaja on henkilö joka suorittaa oston.

Hinnat ja toimituskulut

Kaikki hinnat on annettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut lisätään kaikkiin tilauksiin, mikäli tilauksen arvo on maksuttoman postituksen arvoa alempi. 

Toimitusaika

Kaikki tilaukset lähetetään normaalisti arkipäivisin 24 tunnin sisällä tilauksen teosta. Joissain tapauksissa tilauksen lähettäminen voi kestää 2-4 päivää pidempään. Teemme kaikkemme, jotta toimitusaika olisi niin lyhyt kuin mahdollista, saammekin paljon hyvää palautetta nopeasta toimituksesta. Kaikki tuotteemme lähetetään suoraan varastoltamme. Kun tuotteesi on pakattu lähetystä varten varastollamme, lähetämme sinulle tästä ilmoituksen sähköpostiisi.

Maksu ja turvallisuus

SillySanta.fi on ollut toiminnassa vuodesta 2016 ja toivomme, että tunnet olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia meillä. Emme koskaan tallenna maksutietoja. Käytämme tunnettuja yrityksiä, kuten PayPalia, Stripea ja Klarnaa maksujen suorittamiseen. Koko verkkokauppamme on SSL-koodattu turvallisuuden varmistamiseksi. Meillä SillySanta.fi:ssa ei ole mitään mahdollisuutta nähdä maksukortin tietoja tai mitään muita henkilökohtaisia tietoja. 

Korttimaksu

Vahvistamme korttimaksut Stripella, jolla on korkeimmat turvallisuus vaatimukset. Korttisi numerot vahvistetaan Stripen erityis turvallisella palvelimella maksaessasi. Tämä tarkoittaa sitä, että me SillySanta.fi:ssa emme pysty lukemaan korttisi tietoja. Meillä on yhtä turvallista maksaa kuin missä tahansa kaupassa tai ravintolassa.

PayPal

Voit maksaa myös PayPal tilisi kautta tai kortilla PayPalin kautta mikäli sinulla ei ole tiliä. PayPal on yksi edelläkävijöistä maailman verkkomaksuissa. 

Klarnan maksutavat

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

    • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
    • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/100 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
    • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierä vaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
    • Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
    • Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Väärä tai puuttuva tuote

Mikäli koet, että olet saanut väärän tuotteen tai tilauksestasi puuttuu tuote pyydämme sinua ystävällisesti olemaan yhteydessä suoraan meihin osoitteeseen hei@sillysanta.fi. Anna viestissäsi lyhyt kuvaus siitä, mikä on mennyt vikaan ja mikäli mahdollista, liitä myös kuva viestiisi. Pyrimme vastaamaan viestiisi 24 tunnin sisällä.

Tuotteiden vaihto ja palautus

Sinulla on 14 päivän ehdoton peruutus oikeus. Tavoitteemme on aina pitää huoli tyytyväisyydestäsi ja mikäli et ole johonkin tyytyväinen tai haluat perua kaupan - ota meihin yhteyttä!

Arvostamme sitä, että lähetät paketin takaisin alkuperäispakkauksessa. Vaikka tuotetta ei olisi käytetty, meille on hankalampaa myydä tuote, mikäli se ei ole alkuperäispaketissaan. Sinun ei tarvitse täyttää palautuslomaketta meitä varten, ota vain yhteyttä meihin osoitteeseen hei@sillysanta.fi tai chattaa meille verkkokaupassamme ja korjaamme asian niin nopeasti ja sujuvasti kuin suinkin pystymme!

Palautuksen ja vaihdon yhteydessä sinulta veloitetaan postitusmaksu 5,95 EUR.

Toimitukset, joita ei ole noudettu noutopisteestä

Sinulla on 7 päivää aikaa noutaa pakettisi noutopisteestä. Mikäli pakettia ei haeta, tulee se meille takaisin palautuksena. Tästä veloitetaan 20 EUR kattamaan tästä meille tulleita kustannuksia kuljetus-, palautus-,  sekä hallinnointi puolella.

Huom: Välttääksesi, että tuotteesi lähetetään väärillä tiedoilla, on tärkeää, että tarkastat, että nimesi, osoitteesi sekä postinumerosi on oikein kirjattu kun tilaat tuotteita. On myös tärkeää, että postilaatikossasi on sama nimi kuin tilauksessasi.

Henkilötiedot

Rekisteröitymistietoja käytetään ainoastaan tuotteen lähetyksessä ja verkkokauppamme tiedon välityksessä. Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, jotka annat meille, ja joita tarvitsemme palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla on oikeus tietää, mitä tietoja olemme rekisteröineet sinusta. Sinulla on myös oikeus pyytää, että tietosi poistetaan. Emme koskaan myy postituslistoja tai muita tietoja kolmansille osapuolille.

Pidätämme oikeuden hylätä tilaus. Kaikkien henkilötietojen tulee olla oikein täytetyt (puhelinnumero, nimi, osoite), jotta tilaus voidaan hyväksyä. Tarkoituksellisesti väärennetyt tilaustiedot, huijausyritykset, dokumentti väärennökset tai muut rikolliset toiminnat ilmoitetaan poliisille.

Kiitos, että teet ostoksesi meillä!