Ostoehdot

Todella lyhyet ehdot

Kun olet niin ihana, että ostat meiltä, lähetämme tuotteet niin nopeasti kun pystymme. Mikäli sinulla on kysyttävää, saat meiltä aina vastauksen. Meillä ostosten teko on turvallista ja helppoa, tavoitteemme on, että kaikki asiakkaamme ovat tyyvyväisiä!

Ne vähän pidemmät ehdot

Sopimus

Ostajan ja myyjän välinen sopimus sisältää tiedot, jotka myyjä antaa tilauksen yhteydessä nettikaupassa (sis. mm. tiedot tuotteesta, lukumäärä, laatu, muut tuotteen lisätiedot, hinta ja toimitusehdot), mahdollisesti suoraa tiedon välitystä osapuolien välillä (esimerkiksi sähköpostitse) lisäksi myyntiehdot. Mikäli myyjän, verkkokaupan antamissa tiedoissa tai suorassa yhteydenotossa on ristiriitaista informaatiota, on suoran yhteydenoton muodossa oleva informaatio, joka on ensisijaisesti voimassa, mikäli se ei taistele lakisääteisiä ehtoja vastaan.

Osapuolet

Myyjä: SillySanta.fi / SillySanta AS
Y-tunnus: 916 896 050 MVA / ALV
Yhteydenotto osoite: Karl Johans gate 1, 0154 Oslo, Norway
Sähköposti: hei@sillysanta.fi

Ostaja on henkilö joka suorittaa oston.

Hinnat ja toimituskulut

Kaikki hinnat on annettu euroissa ja sisältää arvonlisäveron. Toimituskulut tulevat kaikkien tilausten lisäksi mikäli tilausken arvo jää maksuttoman toimituksen sisältävän hinnan alle.

Toimitusaika

Tilaus lähetetään normaalisti arkipäivisin 24 tunnin sisällä tilauksen teosta. Joissain tapauksissa tilauksen lähettäminen voi kestää 2-4 päivää ekstraa. Teemme kaikkemme, jotta toimitusaika olisi niin lyhyt kuin mahdollista, saamme paljon hyvää palautetta nopeasta toimituksesta. Kaikki tuotteemme lähetetään suoraan varastoltamme. Kun tuotteesi on pakattu lähetystä varten varastollamme, lähetämme sinulle tästä ilmoituksen sähköpostiisi.

Maksu ja turvallisuus

SillySanta.fi on ollut toiminnassa vuodesta 2016 ja toivomme, että tunnet olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia meillä. Emme koskaan tallenna maksutietoja. Käytämme alan johtavia firmoja kuten PayPal, Stripe ja Klarna maksujen suorittamiseen. Koko verkkokauppamme on SSL-koodattu lisä turvallisuuden varmistamiseksi. Meillä SillySanta.fi:ssa ei ole mitään mahdollisuutta nähdä maksukortin tietoja tai mitään muuta sensitiivistä tietoa.

Korttimaksu

Meidän korttimaksumme toimittaa Stripe, jolla on korkeimmat turvallisuus vaatimukset. Kun kirjaat kortin numerosi tapahtuu se Stripen serverillä joka on erityisen turvallinen. Tämä tarkoittaa sitä, että kukaan joka työskentelee meillä SillySanta.fi:ssa ei pysty lukemaan kortti numeroasi. Meillä on yhtä turvallista maksaa kuin missä tahansa kaupassa tai ravintolassa.

PayPal

Voit maksaa PayPal tilisi kautta tai kortilla PayPalin kautta mikäli sinulla ei ole tiliä. PayPal on yksi maailman nettimaksujen edelläkävijöistä

Klarnan maksutavat

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

    • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
    • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/100 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
    • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
    • Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
    • Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Väärä tai puuttuva tuote

Mikäli koet, että olet saanut väärän tuotteen tai tilauksestasi puuttuu tuote pyydämme sinua ystävällisesti olemaan yhteydessä suoraan meihin osoitteeseen hei@sillysanta.fi. Anna viestissäsi lyhyt kuvaus siitä, mikä on mennyt vikaan ja mikäli mahdollista, liitä myös kuva viestiisi. Pysrimme vastaamaan 24 tunnin sisällä.

Tuotteiden vaihto ja palautus

Sinulla on 14 päivän ehdoton peruutus oikeus. Tavoitteemme on aina pitää huoli tyytyväisyydestäsi ja mikäli et ole johonkin tyytyväinen tai haluat perua kaupan - ota yhteyttä!

Tässä vähän tietoa: Arvostamme sitä, että lähetät paketin takaisin alkuperäis pakkauksessaan. Vaikka tuotetta ei olisi käytetty, on se meille hankalampaa myydä tuote, mikäli se ei ole paketissaan. Sinun ei tarvitse täyttää palautuslomaketta meitä varten, ota vain yhteyttä meihin osoitteeseen hei@sillysanta.fi tai chattaa meille nettikaupassamme ja korjaamme asian niin nopeasti ja sujuvasti kuin suinkin pystymme!

Palautuksen ja vaihdon yhteydessä sinulta veloitetaan postitusmaksu 5,95 EUR.

Toimitukset joita ei noudeta noutotoimipisteestä

Sinulla on 7 päivää aikaa noutaa paketti noutopisteestä. Mikäli pakettia ei haeta, tulee se meille takaisin palautuksena, lisäksi tästä veloitetaan 20 EUR kattamaan tästä meille tulleita kustannuksia kuljetus, palautus sekä hallinnointi puolella.

Huom: Välttääksesi, että tuotteesi lähetetään väärin, on tärkeää, että tarkastat, että nimesi, osoitteesi sekä postinumerosi on oikein kirjattu kun tilaat tuotteita. On myös tärkeää, että postilaatikossasi on sama nimi kuin tilauksessasi.

Henkilötiedot

Tiedot, jotka vastaanotamme rekisteröityessäsi, käytetään ainoastaan tuotteen lähetykseen sekä nettikauppamme tiedon välitykseen. Käsittelemme ainoastaan ne tiedot, jotka annat meille ja, jotka ovat tärkeät, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla on oikeus tietää, mitä tietoja olemme rekisteröineet sinusta, sinulla on myös oikeus pyytää, että tietosi poistetaan. Emme koskaan myy tietojasi kolmansille osapuolille. Vi vil aldri videreselge mailinglister eller annen informasjon til tredjeparter. Pidätämme oikeuden hylätä tilaus. Kaikkien henkilötietojen tulee olla oikein täytetyt (puhelin numero, nimi, osoite), jotta tilaus voidaan hyväksyä. Tarkoituksen mukaiset väärennetyt tilaustiedot, huijauksen yritykset, dokumentti väärennökset tai muut rikolliset toiminnat ilmoitetaan poliisille.

Kiitos, että teet ostoksesi meillä!