USEIN KYSYTTYÄ

Saamme paljon kysymyksiä joulusesongin aikaan. Useimpiin kysymyksiin saat vastauksen täältä, joten arvostamme, että käyt nämä vastaukset läpi ennen yhteyden ottoasi.

Miksi LED valot eivät loista?

Meillä oli alkuun hankaluuksia kytkeä LED valo päälle ensimmäistä kertaa, joten ymmärrämme hyvin, että se voi tuntua hankalalta. Toinen batteresita osoittaa ylöspäin ja toinen alaspäin. Batteri, joka on sisempänä siellä mistä batteri tasku on kiinnitettynä laitamme batterin tasainen / kiiltävä pinta osoittamaan ylöspäin. Mikäli valot eivät vieläkään toimi, ota yhteyttä meihin, niin autamme taatusti. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:

 

Milloin saatte loppuunmyytyjä tuotteita takaisin varastoonne?

Mikäli tuotteemme on loppuunmyyty, mutta tiedämme, että saamme tuotteita lisää on tämä ilmaistu selkeästi tuotesivulla ja tuotteen voi silloin ennakkotilata.

Mikäli tuotesivulla ei ole selkeästi ilmaistuna, milloin tuotetta on odotettavissa varastoomme, olemme ikävä kyllä myyneet tuotteen täysin loppuun.

Saamme silloin tällöin yksittäisiä palautuksia, jotka ovat täysin jälleen myytävässä kunnossa, nämä tuotteet päivittyvät sivulle myyntiin niin nopeasti kun mahdollista.

Minkä koon valitsen?

Joulun aika on täynnä hyvää ruokaa ja juomaa! Jouluneuleen on tarkoitus olla hieman löysä, monet käyttävät neuletta “tavallisteni” vaatteiden päällä esimerkiksi työpaikalla. Jouluneuleet ovat tehty normaaleihin Eurooppalaisiin kokoihin. Mikäli olet epävarma, löydät täältä lisää infoa.

Onko neuleita mahdollista ostaa kivijalka liikkeestä?

Meillä on vain nettikauppa.

Kuinka kauan menee, ennen kuin saan pakettini?

Lähetämme tilaukset päivittäin. Tavallisesti paketin saapumiseen ei mene kuin 2-4 päivää. Täältä voit lukea lisää postituksesta ja palautuksesta.

Miten palautan pakettini?

Meillä on postitukseen ja palautukseen aivan oma sivu. Lue lisää.

Milloin palautukseni rahat palautetaan?

Meillä on postitukseen ja palautukseen aivan oma sivu. Lue lisää.

Miten maksan tilaukseni?

Meillä voit maksaa tavallisella maksukortilla kuten Visa ja Mastercerd, PayPal, taikka laskulla Klarnan kautta.

Miten voin tehdä tuotteesta reklamaation?

Ote yhteyttä asiakaspalveluumme! Paina tästä.