Lähetä meille kuvia ja videoita - saat lahjakortin!

Rakastamme asiakkaiden kuvia! Ensinnäkin, koska nautimme onnellisista asiakkaista heidän SillySanta-asuissaan. Toiseksi, se auttaa tulevia asiakkaita. Siksi haluamme kuvia ja videoita sinulta! Sisältöä käytetään verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja joissain tapauksissa markkinoinnissa.

LÄHETÄ KUVIA & VIDEOITA

Saat lahjakortin!

Jos lähetät meille kuvia ja / tai videoita, joita haluamme käyttää, lähetämme sinulle lahjakortin! Palkinnot ovat seuraavat:

  • 25 EUR jokaista käyttämäämme kuvaa kohden
  • 75 EUR jokaista käyttämäämme videota kohden

Voit lähettää niin paljon sisältöä kuin haluat! Huomioithan, että lähetämme lahjakortteja vain, jos käytämme sisältöäsi. Lähetä parhaat kuvat / videosi lisätäksesi mahdollisuuksiasi saada lahjakortti!

Tärkeää tietoa

  • Voit osallistua vain omilla valokuvilla.
  • Lähettäjän on varmistettava, että hänellä on lupa julkaista kuvassa/videossa olevista ihmisistä oleva materiaali.
  • Lapsista otettujen kuvien tapauksessa vanhemmat antavat luvan lapsen puolesta, kunnes lapsi on täyttänyt 15-vuotta.
  • SillySanta pidättää oikeuden julkaista kuvia ja videoita mainonnassa, sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. 
  • Jos haluat poistaa kuvan, voit ottaa meihin yhteyttä.

Vinkkejä sisällön tuottamiseen

Pidämme valokuvista/videoista, jotka on otettu päivänvalossa ja joissa tuote näkyy selvästi, kuten alla olevissa esimerkeissä. Jos kuvasi on selkeä ja hyvin valaistu, käytämme sitä todennäköisemmin ja lähetämme sinulle lahjakortin.

Kuulostaako kiinnostavalta?

Paina alla olevaa painiketta ja täytä lomake. Jos haluamme käyttää sisältösi, otamme sinuun yhteyttä ja lähetämme lahjakorttisi sähköpostitse.

LÄHETÄ KUVIA & VIDEOITA