MEISTÄ

Tervetuloa verkkokauppaamme - jossa muutamme hauskat jouluneuleet taas traditioksi! Rakastamme joulua ja tavoitteemme on aina ollut saada ihmiset hymyilemään ja nauramaan hieman enemmän tänä kiireisenä joulu aikana sekä välipäivinä.

Vuodesta 2016 lähtien olemme myyneet hauskoja, rumia ja tyylikkaitä joulu paitoja. Nyt postitamme tuotteemme ympäri Eurooppaa. Mikään ei saa meitä paremmalle tuulelle kuin nähdä tyytyväiset asiakkaamme pukeutuneena jouluneuleisiimme sosiaalisessa mediassa, sekä tuhannet positiiviset palautteet jota olemme saaneet sähköpostitse sekä puhelimitse.

Alta voit nähdä pienen aikajanan jossa olemme tiiviistäneet matkamme syntymästämme vuonna 2016 aina tähän päivään!

2016

Nettikauppaamme pitää kaksi kaverusta jotka halusivat jouluneuleet jouluna 2015. Mielesämme jouluneule valikoma oli heikko ja ajattelimme, että “meidän täytyy tehdä tähän muutos!”. Niin tehty kuin sanottu. Lukemattomien sähköpostien, Skype-tapaamisten ja puheluiden tuloksena olemme ylpeitä, että saimme kuin saimmekin tavaran toimittajien kanssa aikaiseksi tuoda vuoden 2016 joulu markkinoinlle mainion kokoelman jouluneuleita, jotka toivat iloa moniin juhliin. Kokoelmassamme oli 8 erilaista neuletta ja kaikki olivat nopeasti loppuun myyty.

2017

Vuonna 2017 oli aika suunnitella kaikki neuleet itse ja tehdä Amerikkalaisesta traditiosta enemmän Eurooppalaisen näköinen. Suunnittelijamme tekivät kovasti työtä ja saivat parhaat inspiraationsa useista Euroopan maista. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja saaimme aikaan tänä vuonna kokonaisuuden jossa jopa 17 erilaista jouluneuletta. Asiakkaamme ottivat uudet neuleet erittäin hyvin vastaan ja näimmekin neuleitamme lehtien sivuilla, julkisuuden henkilöiden päällä Instagrammissa ja televisiossa.

2018

Upean vastaanoton jälkeen vuonna 2017 olemme vahvistaneet kokoelmaamme usealla uudella hulluilla kuoseilla. Olemme avanneet liikkeitämme useassa maassa ja postitamme koko Eurooppaan. Vuoden uudet neuleet ovat aavistuksen karskimpia ja hauskempia kuin aikaisemmin, sillä saimme palautetta, että juuri sellaisia neuleita juuri Te kaipaatte. 

Toivomme, että olette tyyvyväisiä valikoimaamme ja, että neuleemme saavat naurulihakset kireäksi!

Oikein mukavaa joulua! Ja mikäli sinulla tulee kysyttävää, niin ota yhteyttä ja vastaamme niin pian kuin suinkin mahdollista.