TERVETUOLA!

SillySanta sai alkunsa vuonna 2016, ja sen jälkeen olemme myyneet yli 50,000 Jouluneulette asiakkaillemme ympäri Eurooppaa! Tällä sivulla esittelemme lyhyesti itsemme.


“Enemmän on enemmän ja vähemmän on tylsää!”
- Iris Apfel, amerikkalainen muoti-ikoni.

Idea syntyi vuonna 2015, kun olimme vain kaksi ystävää jotka etsimme jouluneuletta ostettavaksi. Euroopassa erilaisten mallien valikoima oli pieni, joten ajattelimme: “Me voimme tehdä tätä paremmin!” Pikakelauksella kevääseen 2016 ja tilasimme pienen erän hassun näköisiä jouluneuleita.


“Päämäärämme oli ensimmäisestä päivästä lähtien saada ihmiset hymyilemään ja nauramaan joulun aikaan!”

Kun joulu saapui, odotimme hermostuneina ensimmäistä tilausta. Suureksi yllätykseksemme myimme loppuun koko malliston kauan ennen joulun pyhiä! Tämä tarkoitti, että oli vain yksi asia tehtävä: viedä konsepti seuraavalle tasolle ja alkaa valmistautumaan seuraavaa vuotta varten!

Sen jälkeen olemme kasvanee vain jouluneuleista myymään myös joulupyjamia, potkupukuja, ja kaikenlaisia muita asusteita. Me toimitamme joka puolelle Eurooppaa useista eri varastoista, ja mikään anna meille parempaa mieltä kuin hyvät arvostelut joita saamme onnellisilta asiakkailta!

Me toivotamme sinulle ja läheisillesi hyviä lomia, ja ota vapaasti yhteyttä meihin jos sinulla on mitään kysyttävää!