Tilaus- ja toimitusehdot

1. SOVELLETTAVUUS

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen tilauksen lähettämistä. Näissä ehdoissa kerrotaan, keitä me olemme, miten toimitamme tavarasi, miten sinä ja me voimme muuttaa tai lopettaa sopimuksen, mitä tehdä, jos ilmenee ongelmia, ja muuta tärkeää tietoa. Kun ostat tuotteita, olet samalla hyväksynyt ja antanut suostumuksesi sovellettuihin ehtoihin.

Näiden ehtojen uusin versio on julkaistu verkkosivustollamme, ja sitä sovelletaan kaikkiin verkkosivustollamme tehtyihin ostoksiin.

2. KEITÄ ME OLEMME JA MITEN MEIHIN VOI OTTAA YHTEYTTÄ

Myyjä: SillySanta.fi / SillySanta AS.
CVR-nr: 41001569
Yhteysosoite: Midtager 29, DK-2605 Brøndby.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kautta:
Sähköpostiosoite: hei@sillysanta.fi

Jos meidän on otettava sinuun yhteyttä, otamme sinuun yhteyttä antamasi sähköpostiosoitteen kautta.

3. SOPIMUS

Asiakkaan ja myyjän välinen sopimus koostuu tiedoista, jotka myyjä on antanut ostosta verkkokaupan kautta (mukaan lukien muun muassa tiedot tavaran luonteesta, määrästä, laadusta, muista ominaisuuksista, hinnasta ja toimitusehdoista) tai osapuolten välisessä suorassa kirjeenvaihdossa (esim. sähköpostitse).

Vasta kun hyväksymme tilauksesi, syntyy oikeudellisesti sitova ja pätevä sopimus. Tilauksen hyväksyminen tapahtuu hyväksymisilmoituksella, jonka saat sähköpostitse. Jos emme voi hyväksyä tilaustasi (esim. tilaustasi ei ole varastossa, resursseissamme on odottamaton rajoitus, jota emme ole voineet kohtuudella varautua, tai koska olemme havainneet hinnassa virheen), ilmoitamme siitä sinulle kirjallisesti. Tällöin sopimusta ei synny, ja palautamme sinulle kaikki tilaamistasi tavaroista jo suorittamasi maksut.

4. MAKSUT

Toivomme, että tunnet olosi turvalliseksi, kun teet ostoksia kanssamme. Emme koskaan tallenna maksutietoja, ja teemme yhteistyötä vain luotettavien maksuyritysten, kuten PayPalin, Stripen ja Klarnan kanssa maksutapahtumien hoitamiseksi. Koko verkkokauppa on SSL-salattu lisäturvallisuuden vuoksi. Meillä, jotka ylläpidämme SillySanta.fi-sivustoa, ei ole mahdollisuutta nähdä korttisi numeroa tai muita arkaluonteisia tietoja.

Myyjä voi vaatia maksua tuotteesta suoraan lähetyksen jälkeen. Kaikki nettisivuillamme olevat hinnat ovat bruttohintoja ja sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät sisällä toimituskuluja. Sinulle ilmoitetaan toimituskulut ja maksettava kokonaissumma ennen tilauksen tekemistä.

Korttimaksu
Hyväksymme maksun Visa- tai Mastercard-, ja Klarna. Sinun on maksettava tavarat ennen kuin lähetämme ne sinulle.

Klarna:
Yhteistyössä Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi, tarjoamme seuraavia maksutapoja. Maksu menee aina suoraan Klarnalle.

Lasku: Maksa 14 päivän kuluessa. Maksuaika on 14 päivää tuotteen lähettämisestä. Laskuehdot löytyvät täältä.

Tili: Klarna-tili on Klarnan tarjoama luottotili, jonka avulla lainanottaja voi maksaa ostoksia kuukausittain takaisin vähintään 1/24 (vähintään 6,95 euroa) käytetystä kokonaismäärästä tai hyväksyttyjen ehtojen mukaisesti. Lisätietoja Klarnan tileistä, mukaan lukien yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kulutusluottotiedot, löydät täältä.

Maksa suoraan (automaattinen veloitus pankkitililtäsi): Suoraveloituksen perusteella tililtäsi veloitetaan noin kahden pankkipäivän kuluessa siitä, kun ostos on tehty tai tuote on lähetetty. Suoraveloituksen käyttöä koskevat ehdot löytyvät täältä.

Pankkisiirto: Tiliäsi veloitetaan välittömästi tilauksen tekemisen jälkeen.

Täältä löydät lisätietoa Klarnasta, ja täältä voit lukea heidän käyttöehtonsa. Näiden tietojen käyttöä säännellään sovellettavan tietosuojalainsäädännön ja Klarnan tietosuojakäytännön mukaisesti.

5. LÄHETYS JA TOIMITUS

Toimitus: 7,95 € - Ilmainen toimitus yli 79,95 € ostoksille.
Toimittaja: Posti
Toimitusaika: 3-5 päivää

Toimitusaika voi kestää hieman pidempään kiireisinä aikoina.

Saat tekstiviestin, jossa vahvistetaan, että paketti on toimitettu. Tilaukset lähetetään varastostamme yleensä 24 tunnin kuluessa arkisin. Toimitusaika voi kestää hieman pidempään kiireisinä aikoina. Teemme kuitenkin parhaamme, jotta toimitusaika olisi mahdollisimman lyhyt. Tämän seurauksena saamme paljon erinomaista palautetta nopeasta toimituksesta. Kaikki tavarat lähetetään suoraan varastostamme Tanskassa.

Kun varastomme on pakannut tilauksesi ja tehnyt sen lähetysvalmiiksi, lähetämme sinulle päivityksen sähköpostitse.

Asiakkaana olet velvollinen seuraamaan toimituksesi tilaa. SillySanta.fi ei ole vastuussa ilmoituksen antamisesta pakettisi saapumisesta. Järjestelmänsä mukaan Posti palauttaa lunastamattomat paketit 14 päivän kuluttua.

Jos tavaran toimitus viivästyy meistä riippumattomasta syystä, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja ryhdymme toimenpiteisiin viivästyksen minimoimiseksi. Mikäli teemme näin, emme ole vastuussa tapahtuman aiheuttamasta viivästyksestä. Jos kuitenkin on olemassa riski merkittävästä viivästyksestä, voit ottaa meihin yhteyttä purkaaksesi sopimuksen ja saadaksesi hyvityksen tavaroista, joista olet maksanut mutta joita et ole saanut.

TÄRKEÄÄ TIETOA
Jos et nouda tilausta, kieltäydyt vastaanottamasta sitä tai jos pakettia ei voida toimittaa paketin tai postilaatikon virheellisen/puutteellisen merkinnän vuoksi, tavarat palautetaan meille sinun kustannuksellasi. Maksetusta summasta vähennetään 20 euron maksu. Jäljelle jäävä summa hyvitetään sinulle takaisin samalla maksutavalla, jota käytit ostoksen tekemisen yhteydessä.

Jotta vältät sen, että tuote lähetetään väärin tai että postimies ei toimita sitä perille, on tärkeää, että annat tilauksen yhteydessä oikean nimen, osoitteen ja postinumeron. On myös tärkeää, että postilaatikkoon on merkitty sama nimi kuin tilauksessa.

6. TUOTETIEDOT

SillySanta.fi tekee aina parhaansa antaakseen sinulle tarkat tuotetiedot. SillySanta.fi pidättää kuitenkin oikeuden epätarkkoihin tuotekuvauksiin. SillySanta.fi pidättää myös oikeuden siihen, että varastot voivat eri syistä tyhjentyä.

7. 100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS 

Koska me SillySantalla uskomme niin paljon tuotteisiimme, tarjoamme täyden 100 päivän palautusoikeuden. Tämä on vastakohtana lakisääteiselle 14 päivän palautusoikeudelle. Näin sinulla on enemmän aikaa päättää, onko tuote sinua varten. 100 päivän palautusoikeus on voimassa 100 päivää siitä, kun olet vastaanottanut paketin.

Palautus tehdään 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi.

8. PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Meillä on 100 päivän palautusoikeus. Tavoitteenamme on aina selvittää asiat. Jos olet tyytymätön tuotteeseesi, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

PALAUTUS/VAIHTOEHDOT
Palautus-/vaihtotapauksessa tuote on palautettava samassa kunnossa kuin se on vastaanotettu, jotta saat täyden hyvityksen. Kaikki tuotteet on palautettava alkuperäispakkauksessa, kaikki laput kiinnitettynä ja ilman hajuja tai jälkiä. Pakkausetiketin on oltava palautuksen mukana.

Jos palautat käytetyn tuotteen, arvioimme tuotteen arvonalennuksen ja hyvitämme tuotteen käytetyn arvon. Tuotetta, jossa ei ole alkuperäispakkausta, -merkkejä tai jossa on hajuja/merkkejä, pidetään käytettynä, eikä sen täyttä arvoa voida palauttaa.

Palautuksen/vaihdon yhteydessä asiakkaalle aiheutuvat kustannukset ovat 7,95 euroa. Tämä vähennetään, kun hyvitys palautetaan.

Jos käytät palautusoikeutta määräajassa, saat maksamasi summan takaisin. Tuote on palautettava myyjälle ennen kuin selvitys tapahtuu, vaikka yritämme välttää tätä ja vaikka siitä aiheutuu molemmille osapuolille tarpeettomia lähetyskuluja. Sinun on katettava palautuskulut itse, ellei myyjä ole rikkonut sopimusta tai ellei myyjä ole sopimuksen mukaisesti toimittanut korvaavaa tuotetta, koska tilattua tuotetta ei ollut saatavilla.

Asiakas voi kokeilla tai testata tuotetta asianmukaisella tavalla selvittääkseen tuotteen luonteen, ominaisuudet ja toiminnan menettämättä palautusoikeuttaan. Jos tuotteen testaaminen ylittää sen, mikä on kohtuullista ja tarpeellista, asiakas voi joutua vastaamaan tuotteen arvonalennuksesta.

Myyjä on velvollinen palauttamaan ostohinnan asiakkaalle ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun myyjä on saanut tiedon asiakkaan päätöksestä käyttää peruuttamisoikeuttaan. Myyjällä on oikeus pidättyä maksusta siihen asti, kunnes hän on vastaanottanut tavarat asiakkaalta tai kunnes asiakas on toimittanut asiakirjat siitä, että tavarat on lähetetty takaisin.

Peruuttamisoikeutta käytettäessä tavarat on palautettava myyjälle viimeistään 100 päivän kuluessa siitä, kun ilmoitus peruuttamisoikeuden käyttämisestä on annettu. Asiakas vastaa tavaran palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista, ellei toisin ole sovittu tai ellei myyjä ole jättänyt ilmoittamatta, että asiakkaan on vastattava palautuskustannuksista. Myyjä ei voi määrätä maksua asiakkaan peruuttamisoikeuden käyttämisestä.

9. TUOTTEISSA OLEVAT VIAT TAI PUUTTEET

Teemme parhaamme toimittaaksemme tilaamasi tavarat täysin virheettömästi. Oletko tästä huolimatta vastaanottanut tuotteen, joka ei vastaa kuvausta, tai tuotteen, joka ei vastaa odotettua tasoa? Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse kohtuullisen ajan kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, niin autamme sinua! Ethän unohda ilmoittaa, mikä tuotteessa on vialla. Asian selvittämisen nopeuttamiseksi voit lähettää kuvan tuotteesta. Noudatamme kuluttajansuojalakeja ja kaikki valitukset, jotka tapahtuvat kahden vuoden kuluessa ostopäivästä, käsitellään sen mukaisesti. Toisin sanoen voit tehdä ostoksia kanssamme turvallisesti! Jos ostosta on kulunut yli kaksi vuotta, sinun on asiakkaana todistettava, että kyseessä on valmistusvirhe eikä käyttäjän virhe.

10. COPYRIGHT

www.SillySanta.fi -sivuston sisältö on SillySanta AS:n yksinomaista omaisuutta. Tämä sisältö on suojattu tekijänoikeus-, markkinointi- ja tavaramerkkilailla. Tämä tarkoittaa, että tavaramerkkejä, yritysnimiä, tuotenimiä, tuotetietoja (mukaan lukien tuotekuvaukset), kuvia, grafiikkaa, suunnittelua, ulkoasua ja muuta verkkosivustomme sisältöä ei saa ladata, kopioida tai käyttää millään tavalla ilman lainsäädännön sallimaa tai SillySanta AS:n suostumusta.

Kiitos kun valitsit meidät!