Kestävyys

Me SillySantalla välitämme maapallostamme ja työskentelemme ahkerasti tehdäksemme toiminnastamme ekologisesti kestävämpää vuosi vuodelta. Alla on tietoa siitä mitä olemme tehneet tähän mennessä ollaksemme kilttejä planeetallemme.

Jokainen tilaus istuttaa yhden puun!

Olemme ryhtyneet yhteistyöhön upean Verdn organisaation kanssa. Jokaista tekemääsi tilausta kohden istutamme yhden mangrovepuun. Upeaa, eikö vain? Ja tiesitkö, että jokainen mangrovepuu sitoo tonneittain hiilidioksidia elinaikanaan?

Kun teet tilauksen meillä, saat pääsyn erityiselle sivulle, jossa voit seurata puutasi ja tietoa siitä mihin ja milloin se on istutettu. Alta löydät yhteenvedon siitä, kuinka monta puuta asiakkaamme ovat istuttaneet tähän mennessä ja kuinka paljon hiilidioksidia on sidottu:

152.9K

Mangrovepuut istutettu

152.9K

Arvioitu KG CO2 sitoutunut

Lisää ekologisesti kestäviä materiaaleja

SillySantalla olemme sitoutuneita uudistumiseen ja kehittämiseen. Sen vuoksi työskentelemme jatkuvasti vanhojen tuotteiden korvaamiseksi uudemmilla ja kestävämmillä vaihtoehdoilla säilyttäen samalla sen korkean laatutason, jota rakastat. Valikoimastamme löydät tuotteita, jotka on tehty kierrätetyistä muovipulloista valmistetusta polyesteristä, sekä luomupuuvillasta valmistettuja vaatteita. Jokaisen uuden malliston myötä otamme askeleen lähemmäksi tavoitettamme valikoimasta, josta valtaosa on valmistettu ekologisesti kestävistä materiaaleista.

Vähemmän tekstiilijätettä

Painotamme tekstiilijätteen vähentämistä. Tiivis yhteistyö tehtaidemme kanssa mahdollistaa uusien innovatiivisten tapojen kehittämisen materiaalinkäytön optimoimiseksi ja jätteen vähentämiseksi. Yksi aloitteistamme on ollut saman tekstiilin hyödyntäminen useissa tuotekategorioissa sekä suloisten pienten asusteiden, kuten unimaskien, luominen ylijäämämateriaaleista.

Vilkkuvan hassuttelun loppu

Ympäristön vuoksi olemme tehneet tärkeän päätöksen: emme valmista enää uusia jouluneuleita, joihin on integroitu LED-valoja. Vaikka ne ovatkin hauskoja ja näyttäviä, planeettamme on kuitenkin tärkeämpi.

Työolot

Kaikki tavarantoimittajamme ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka perustuu YK:n yrityksiä ja ihmisoikeuksia koskeviin periaatteisiin. Tämä takaa, että kaikki tavarantoimittajamme sitoutuvat perustavanlaatuisten ihmisoikeuksien ylläpitämiseen ja kunnioittamiseen läpi tuotantoketjun.

Ottamalla käyttöön tämän sopimuksen, me SillySantalle osoitamme omistautumisemme vastuulliseen ja eettiseen yritystoimintaan. Meille on tärkeää, että kaikkia tuotteidemme tuotantoon osallistuvia kohdellaan reilusti ja arvokkaasti.

Code of Conduct and Responsible Business Conduct Policy