Tule SillySantan kumppaniksi!

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita sosiaalisessa mediassa - olipa se sitten TikTok, Instagram, Snapchat tai YouTube - me rakastamme kaikkia alustoja!

TÄYTÄ LOMAKE TÄSTÄ

Millaista tyyppiä etsimme?

Etsimme kumppaneita, jotka luovat kiinnostavaa ja sitouttavaa sisältöä ja/tai joilla on useita seuraajia ja korkea sitoutuvuus. Mitä henkilökohtaisempi, sitä parempi! Jos olet tunnettu jouluun, Halloweeniin tai Muumeihin liittyvästä sisällöstä tai mistä tahansa sellaisesta, joka voidaan yhdistää myymiimme tuotteisiin, haluamme sinut!

Meille on tärkeää, että sinä:

  • Luot sisältöä huumorilla maustettuna
  • Näytät hieman päivittäistä elämää ilman filttereitä
  • Jaat mukavia hetkiä ystävien tai perheen kanssa

Mitä kumppani tekee?

Kumppani on henkilö, joka tekee sosiaalista mediaa hyvin- joko luomalla hauskoja ja sitouttavia sisältöjä tai mainostamalla tuotteitamme.

Etsimme kumppaneita, jotka:

  • Järjestävät kilpailuja käyttäen tuotteitamme palkintoina omilla profiileillaan
  • Luovat sisältöä kuvien ja videoiden muodossa (TikTok-reelsit ja mahdollisesti mainoksia) - sekä omissa että meidän profiilissamme
  • Hankkivat uusia asiakkaita henkilökohtaisen linkin avulla, jonka kautta saat osuuden myynneist

Mitä kumppani saa?

Meillä on hauskoja ja mukavia asuja ja asusteita jokaiselle vuodenajalle - kuten vaatteita jouluun ja pääsiäiseen, uimapukuja, oloasuja ja Halloween-naamiaisasuja.

Kumppanina saat vaatteita ja muita tuotteita ilmaiseksi vuoden ajan, vastineeksi tuottamallesi sisällölle ja mainonnalle. 

Jos täytät kriteerit, saat myös alennuskoodin ja henkilökohtaisen linkin, jonka voit jakaa seuraajillesi, ja saat osuuden sinulta generoiduista myynneistä. 

Kuulostaako kiinnostavalta?

Täytä alla oleva lomake ja olemme teihin yhteydessä! Saamme paljon pyyntöjä, joten vastauksen saamiseen voi mennä aikaa.

TÄYTÄ LOMAKE TÄSTÄ