9 vinkkiä sinulle, joka haluat pitää omat jouluneulebileet

Onko sinua purrut sama kärpänen kuin meitäkin, ja pidät nyt joulujuhlinnan kohokohtana sitä hetkeä, kun saat tempaista jouluneuleen yllesi? Siinä tapauksessa haluat varmasti pitää huolen, etteivät ystäväsi jää paitsi trendistä! Asian hoitamiseen tuskin on parempaa keinoa kuin bileiden järjestäminen - ja tietenkin pukukoodi, jossa jouluneuleelle ei ole vaihtoehtoja. Meillä on hihassamme yhdeksän hyvää vinkkiä sovellettavaksi omissa jouluneulebileissäsi!

jouluneulebileet

1. Kutsut

Bileiden järjestämisen ensimmäinen vaihe on luonnollisestikin vieraiden kutsuminen. Monet käyttävät tähän Facebookia, mutta suosittelemme lisäämään kutsuun hyppysellisen hupia. Heitä mukaan jokin kuva aikaisemmista jouluneulehetkistä, ja lisää päälle hauska teksti. Ja tosissaan, paperista askarrellut kutsutkin toimivat edelleen. Entä jos innostuisit tekemään sellaiset aitoon “Ugly Christmas Sweater”-tyyliin?

2. Koristelut

Juhlapaikka pitää tietenkin koristella jouluhenkisin kuvioin. Miltäpä kuulostaisi matchata koristeet juuri oman neuleesi kanssa? Tällöin voisit toteuttaa kaikkialla vaikka poroteemaa tai antaa mennä hurjien ääni- ja valoefektien avulla. Tässä kohtaa netti on paras ystäväsi, ja inspiraatioiden etsiminen tuottaa taatusti tulosta.

3. Jouluneule

Selvähän se, että haluat olla voittaja vuoden jouluneulekilpailussa, ja siksi sinun pitääkin varmistaa, että erottaudut eduksesi. Blogistamme voit lukea useampiakin artikkeleja, jotka antavat hyviä vinkkejä sinulle, joka haluat pukeutua jouluneuleeseen kaiken ansaitsemasi huomion itseesi vetäen.

4. Jälkiruokapöytä

Perinteiset joululeivonnaiset ovat tietenkin hyvä idea bileisiin, mutta sitäkin voidaan tuunata! Suosittelemme ehdottomasti, että koristelet leivoksiin samaa tyyliä ja kuviota kuin neuleessasi. Jos olet neuleesi puolesta ihan porona liikkeellä, kuuluu kuosin näkyä myös jälkiruokapöydässäsi.

5. Pikkusuolaiset

Tarjoilujen yksinkertaistamiseksi meidän paras vinkkimme on järjestää snacksit nyyttärihengessä. Näin voit hyvinkin yllättyä, sillä vierailla voi olla vaikka minkälaisia ideoita varastossaan! Toki samalla säästyy myös hieman aikaa ja rahaa.

6. Photo Booth

Tässä tulee ehkä listan tärkein poiminta - kaikki vieraat pitää tietenkin saada kuviin mukaan! Kätevintä on asettaa erityinen kuvauspiste, jossa on käytettävissä kamera ja valitsemasi tausta, jolloin kaikista vieraista saadaan samantyyliset kuvat. Ja jokainen kuuluu tietenkin julkaista kaikissa kuviteltavissa olevissa somekanavissa - jotta jouluneuleet pääsevät todella oikeuksiinsa!

7. Juomat

Kuten syötävien tarjoilujen valinnassa, tulee juomienkin ilmentää joulun henkeä. Glögi ja punaviini, tai ehkä jopa kanelinen likööri, joka kenties tuo mieleen hitusen joulupuuron aromeja! Myös drinkkien maailmasta voi etsiä parhaiten jouluisia makuja yhdistelevät kimarat.

8. Seuraleikit

Kilpailut ja seuraleikit ovat varma veto, jolla juhlat kuin juhlat lähtevät toden teolla käyntiin. Tässä kohtaa pyörää ei tietenkään kannata ryhtyä keksimään itse uudestaan, sillä netti on pullollaan kokemuksia onnistuneista seuraleikeistä, joita voi hyödyntää. Löytyisiköhän joukosta jopa jotain jouluteemaista?

9. Ja voittaja on…

Jos haluat saada vieraasi panostamaan jouluneuleisiinsa tavallista enemmän, tarvitaan palkinto parasta varten.Tai tässä tapauksessa valitaan tietysti se vuoden rumin jouluneule, ja lisähupia siitä saadaan irti hauskan (tai arvokkaankin) palkinnon kanssa. Ja eikös tähän tarvita riippumaton tuomaristo, esimerkiksi somessa äänestäen?


You may also like

Näytä kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post