Jouluneule – jokaisen vaatekappale!

Jouluneule on alkujaan suunniteltu lähinnä aikuisille käyttäjille, mutta suosion kasvaessa on ollut luontevaa, että tarjonta on laajentunut myös perheen pienimmille sopivaksi. Ei olekaan mitään syytä sille, etteikö lapsille kuuluisi olla oma mallistonsa, jouluhan on kenties tärkein lastenjuhla.

poro

Aikuisten jouluneuleet edustavat usein melko perinteistä ja hillittyä koristelua, toisinaan ripauksella huumoria, mutta lasten kohdalla tyyliin on useampia mahdollisuuksia. Toisin kuin aikuisten kohdalla asia on, tuntevat lapset vinon pinon joulukertomuksia, joiden hahmoista valita suosikkinsa kuvitukseksi - ja mikäli juuri sopivaa ei löydy, voi itsekin pienellä vaivalla askarrella upeaa. Tällöin tarvitaan vain punainen (tai vihreä) neule, vähän kangasliimaa ja huopaa tarvittavissa väreissä. Itse työ on leikkaamista ja liimaamista, kirjaimellisesti, jotta neuleesta tulee oman näköinen. Jos haluat askarrella kestävän neuleen useammaksi vuodeksi, voi koristeet myös ommella. Koristeluun kannattaa tällöin valita kankaita, jotka pitävät värinsä.

Kädentaitoisimmat voivat tietenkin hankkia kaavat (netistäkin löytyy) ja neuloa omatekoisen neuleen itse. Koristelua voi myös toteuttaa kirjailemalla. Koko projektin voi siis kätevästi sopeuttaa omiin lähtökohtiin. Helpointa on toki hankkia valmis neule, ja tämän päivän laajat valikoimat varmistavat kyllä, että jotain mukavaa löytyy.


You may also like

Näytä kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post