Jouluneuleista yleisesti

Jouluneulekaupasta löydät takuuvarmasti itsellesi vuoden upeimman jouluneuleen!

Meillä on jouluneuleita miehille, naisille ja lapsille. Yksi joulun parhaista vinkeistä onkin hankkia neuleet koko perheelle ja valokuvauttaa hieman erottuvampi joulukortti!

Jouluneuleet

Jouluneuleet ponnahtivat suosioonsa Suomessa 2010-luvulla, lopullisen nosteen osuessa vuosien 2014 ja 2015 tuntumaan. Suuret vaateketjut kuten Cubus ja H&M ottivat valikoimiinsa omat näkemyksensä neuleista. Moderneimmilla työpaikoilla nähtiin ensimmäiset jouluneulepäivät pikkujouluaikaan, ja suosittuja neuleita alkoi näkyä myös TV-julkkisten päällä.

Kinkkisiltä tilanteilta ei ole kuitenkaan säästytty, kun neuletta himoitseva on joutunut joko hankkimaan Cubukselta tai H&M:tä täsmälleen samanlaisen kuin kaikilla muillakin tai tilaamaan persoonallisemman ulkomailta, mikä on tarkoittanut pitkää toimitusaikaa. Olemme tarttuneet toimeen ja tehneet asialle jotain, sillä nyt voit tilata ainutlaatuisia jouluneuleita meiltä!

Olemme valinneet käsin kaikista siisteimmät mallit toimittajiltamme, ja meiltä järjestyy ripeä toimitus, jonka hinta on selkeästi ilmoitettu.

lumiukko

Yhdysvalloissa ja Englannissa, jossa jouluneuleperinteen juuret ovat vahvimmillaan, neuleet ovat perinteisesti olleet käsityötä. Tätä kunnioittaen neuleet nykyäänkin ovat kotikutoisen näköisiä. Kuosit ovat ammentaneet inspiraationsa 80-luvun jouluneuleista, mutta tarjolla on myös tuoreempaa ja vielä huumorivetoisempaa designia. Alkujaan 80-luvulla neuleita pidettiin oikeasti usein niin rumina, ettei niitä meinattu kehdata edes julkisesti käyttää. Mutta nyt nuokin neuleet on kaivettu esiin kaapeista, sillä ne edustavat alkuperäistä ja uniikkia tyyliä, jollaista monella muulla varmastikaan ei ole.

Riippumatta siitä, minkä jouluneuleen valitset päällesi, takaamme tyytyväisyytesi meillä ostoksia tehdessäsi 🙂


You may also like

Näytä kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post