Kansainvälinen jouluneulepäivä

Mikäli olet bongaillut jouluneuleen käyttäjiä kaupungilla, et ole vielä nähnyt kaikkea: kansainvälistä jouluneulepäivää vietetään vuosittain joulukuun kolmantena perjantaina.

Älä kysy, miksi juuri tästä päivämäärästä on tullut onnen täyttymys kaikille rumien jouluneuleiden faneille, mutta selvitämme, miten päivää kuuluisi juhlia.

Tämän verkkosivun mukaan rumien jouluneuleiden päivän viettoon tarvitaan seuraavat kolme asiaa:

Hanki ruma jouluneule (jos sinulla ei jo ole sellaista)

– Käytä sitä koko päivän ajan (taukoja tai tekosyitä ei sallita – treenit tiedossa? Joulutrikoot jalkaan!)

– Jaa kuvia tempauksestasi kaikille (tämä on hauskin vaihe)

Monenlaisia nimettyjä päiviä riittää juhlittavaksi maailman ympäri, mutta tämä on epäilemättä kaikkein hauskin! Hanki jouluneule jo tänään, ja näin sinäkin olet täysin varustautunut kansainvälisen jouluneulepäivän juhlimista varten! 🙂

karhuneuleessa

Jouluneule työpaikalla

Jouluneuleilmiö sai tuulta alleen vuonna 2010 Yhdysvalloissa, ja perinne levisi vanhalle mantereelle nopeasti. Viime vuosina neuleita on nähty yhä enemmän myös Suomen kaduilla.

Monet työpaikat ovat heittäytyneet mukaan juhlimaan kansainvälistä jouluneulepäivää, joten ruksikaa kahvihuoneen kalenterista kuun kolmas perjantai heti, hankkikaa jouluneuleet valmiiksi ja valmistautukaa irroittelemaan!

Ja kun nyt vauhtiin päästään, ei ole lainkaan hullumpi idea varustautua LED-valoilla tai joulutrikoilla asun täydentämiseksi 🙂

Ei muuta kuin joulukuun kolmatta perjantaita odottamaan, ja tietenkin hyvää jouluneulepäivää!


You may also like

Näytä kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post