Mikä tekee rumasta jouluneuleesta ruman?

Nyt uidaan syvissä vesissä ja sukelletaan suurten kysymysten äärelle, sillä rumista jouluneuleista on kysymys! Tavattoman hauskojahan nuo joulukuosiset puserot ovat, joten rumuus on käsiteltävä aivan omana kysymyksenään. Milloin jouluneule on ruma ja miksi? Voidaanko sitä edes määritellä, vai onko kyseessä makuasia? Suin päin selvittelyn pariin!

ruma-jouluneule

Mikä rumassa jouluneuleessa on varsinaisesti rumaa?

Jokaisen on tietysti arvioitava itse, milloin jouluneule on ruma ja milloin ei, mutta muutama juttu tulee varmuudella esiin, kun ihmisiltä kysytään, mitkä ovat pakollisia elementtejä. Kun valitset jouluneuletta tälle vuodelle, tulee sinun tarttua tietysti mahdollisimman huomiotaherättävään. Olemme keränneet muutamia hyviä tuntomerkkejä oikeasti rumista jouluneuleista:

  • Ainakin kolme väriä: sekä kaksivärisiä että koko sateenkaaren kattavia neuleita on tietenkin olemassa, mutta rehellisyyden nimissä: enempi parempi! Ja mitä rumempi, vielä huikeampi. Kaksivärinen jouluneule voi olla ruma, mutta karseimmat ilmestykset löytyvät pääsääntöisesti monivärisistä luomuksista. Joulu on juhla, jonka väripaleettiin kuuluvat punainen, vihreä, valkoinen, kulta, hopea, tummansininen ja violetti - eli valinnanvaraa riittää!
  • Siihen on kiinnitetty koristeita: jouluneuleet kulkusilla, palloilla, välkkyvillä LED-valoilla tai muilla efekteillä ovat yleensä rumempia kuin yksinkertaisemmat toteutukset.
  • Pöljä design: jouluaiheen yhdistäminen odottamattomiin asioihin hämmentää sopivasti - dinosauruksia, viinipulloja, pullonavaajia - hupi alkaa näistä!
  • Se herättää huomiota: erottaudu muista ja nappaa päällesi valoilla varustettu neule! Erottautuminen on pakollista, jotta jouluneuleen rumuus tulee huomatuksi. Esimerkki tästä on neule, jonka sisälle sopii kerralla kaksi ihmistä - sen missaaminen on mahdotonta, ja moinen viritys hymyilyttää lähes jokaista silminnäkijää.
  • Se härnää mielensäpahoittajia: järkyttävät ja karskit jouluneuleet ovat avain voittoon. 2017 oli "generation offended" -sukupolven suuri loukkaantumisvuosi. Tuleeko vuodesta 2018 vielä pahempi?

You may also like

Näytä kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post