Näin valitset ensimmäisen jouluneuleesi

Jokaisella pitää olla oma jouluneule, etkä tietenkään halua olla se kauluspaidassa joulua juhliva tylsimys. Mutta mikä jouluneuleista sinun kannattaisi hankkia, ja oletko perehtynyt "Ugly Christmas Sweaters"-ilmiöön? Mikäli et, ei hätää. Tässä artikkelissa valotamme sinulle tätä uutta ja jännittävää trendiä, sekä pidämme huolen, että olet täysin valmistautunut seuraaviin joulubileisiin.

Ylitsepaisuvaa nostalgiaa

Suurimmalle osalle meistä jouluneuleeseen pukeutuminen tarjoaa omanlaisensa nostalgiatripin. Yhtäkkiä kaavat karisevat, ja joulunvietosta tulee juuri niin rentoa kuin se kenties joskus ennenvanhaan on ollut, ja jo pelkkä upeaan neuleeseen sukeltaminen tuo hyppysellisen maagista joulun iloa. Tärkeintä valinnassa on tuntea ympäristönsä. Vaikka olet ylpeä hienosta jouluneuleestasi, et koristaudu vain itseäsi varten. Monissa perheissä ja yheisöissä jouluneuleista on tullut kilpailun aihe.

Se tarkoittaa, että sinun tulee olla kartalla. Kilpaillaanko "rumimmasta" neuleesta, vai onko kyse mahdollisimman näkyvillä LED-valoilla ja jopa joululauluilla varustetun neuleen sporttaamisesta? Vai onko tullut sovittua kavereiden tai perheen kanssa, että nyt mennään matchaavilla jouluneuleilla? Saattaa nimittäin tulla nolo olo, jos omaa rintamusta koristaa Chewbacca, ja kaikilla muilla teemana on Petteri Punakuono porotovereineen. Ensimmäistä jouluneuletta valitessa tulee tietenkin seurata omaa makuaan, mutta ympäristölläkin on merkityksensä.

Kun pukeudut jouluneuleeseen ,haluat tietysti, että sinut huomataan, ja silloin onkin mietittävä, mitä reaktioita haluat herättää. Nauru, ja “mitä ihmettä” -taivastelut kertovat kyllä yleensä onnistuneesta valinnasta.

Toteuta oma neuleesi

Jouluneuleiden valikoima on viime vuosina laajentunut meilläkin, mutta mitä tehdä, jos haluaa varmistaa, ettei tule hankkineeksi täsmälleen samanlaista neuletta kuin jollakin kavereista? Osa idean viehätystähän perustuu juuri neuleen ainutlaatuisuuteen ja persoonallisuuteen, eikä mikään estä itse tekemistä. Oma jouluneule voidaan toteuttaa monella tavalla, joista joihinkin tarvitaan valmiuksia tarttua neulaan ja lankaan kun taas toisaalta on mahdollista hankkia jouluneule ja ehostaa sitä erilaisilla koristeilla.

Kaikeksi onneksi jouluneuleiden trendi on peräisin "Ugly Christmas Sweater" -ilmiöstä, joten kauneus saa olla täysin omassa silmässä. Viimeinen vinkkimme liittyy siihen, miten kannat neuletta päälläsi. Tärkeintä on, että annat sen puhua puolestasi ja kannat sitä kuin frakkia Linnan juhlissa. Leuka ylös ja ylpeys esiin. Saat näyttää lähes siltä, kuin et edes tietäisi, mitä ylläsi on. Vain siten saat ansaitsemasi huomion upean jouluneuleesi kanssa.

Onnea matkaan!


You may also like

Näytä kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post