Vinkkejä lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea

Jos jokin on varmaa, niin jouluostosten ja siihen liittyvän stressin saapuminen joulukuussa. Toisilla meistä on tosissaankin sama ongelma joka vuosi - mitä ostaa isäukolle tai appivanhemmille, joilla on aivan kaikkea mahdollista ja tarvittavaa jo nyt? Ja koska luet tätä, olet varmasti etsinyt apua Googlesta sanoilla “joululahjavinkit”, mikä todistaa, että olet aivan kioskilla suunnitelmistasi. Pelko pois, se korjataan nyt, sillä meillä on hyviä vinkkejä joka lähtöön!

Paras vinkki kaiken tarpeellisen jo omistavalle

Jotain lahjaksi kelpaavaa löytyy kyllä aina, mutta jos lahjapussukkaan on mennyt viinipullo tai sama konjakki viisi vuotta putkeen, alkaa ratkaisu olla vähän nähty. Jos saaja ei ole aikaisemmin myöskään intoutunut lukemaan antamiasi kirjoja, niin mitä seuraavaksi voisi yrittää? Oi kyllä, meillä on erittäin toimiva vinkki – nimittäin jouluneule.

Mikä on jouluneule, saatat vielä kysyä? Kyllä, kyse niinkin yksinkertaisesta jutusta kuin neuleesta, jonka kuosi kuvastaa joulunviettoa. Parhaimmillaan se on värikäs, ehkä myös valo- ja äänitehosteilla höystetty, mutta pääasia on, että se muistuttaa tavalla tai toisella joulusta rennolla tavalla.

Kyseessä on paikkansa Suomessakin vakiinnuttanut trendi, jolla on pitkä historia muun muassa Yhdysvalloissa. Joten miten olisi vaikkapa appiukon yllättäminen rumalla jouluneuleella, joka parhaassa tapauksessa kuvastaisi hänen persoonaansakin? Meillä on tarjolla reilu valikoima, ja jos sopiva löytyy, tuo se takuuvaramasti hymyn lahjansaajan huulille. Tai miksi ei samoin tein hankkisi matchaavia neuleita koko perheelle –  ja tättärää, joululahjaostokset hoidettu silmänräpäyksessä!

lahja

Itse tyylitelty jouluneule pakettiin

Tämänkään lahjavinkin ei tarvitse maksaa maltaita. Jouluneuleet ovat usein melko kohtuullisissa hinnoissa, mutta jos haluaa laittaa panonsensa todella persoonalliseen puseroon, voi jouluneuleen toteuttaa itse. Tarvitset vain vanhan neuleen joulun väreissä, neulan, vähän lankaa ja valmiudet käyttää näitä. Seuraava vaihe on inspiraation etsiminen netistä, ja tämän pohjalta pääseekin jo sommittelemaan neuleeseen kiinnitettäviä koristeita. Mielikuvitustaan ei tietenkään tarvitse tässäkään rajoittaa. Parasta jouluneuleissa onkin, etteivät mitkään taiteen säännöt koske niitä!

Joululahjavinkit eivät kuitenkaan rajoitu isien, äitien ja appivanhempien lahjomiseen. Samoilla nikseillä ilahtuvat myös serkut ja sisarukset, ja jopa perheenjäsenten tai kavereiden lemmikit. Koska parhaat läpät ovat tunnetusti toistuvia läppiä, voi tästä leipoa perinteen, josta voidaan repiä huumoria joka vuosi. Ja näin on ratkaistu ongelma lahjaostoksista heille, joille ei meinaa mitenkään keksiä mitään. Ensi vuonna ei tarvitsekaan enää syöksyä googlettamaan lahjavinkkejä, eikä ehkä sitä seuraavanakaan!


You may also like

Näytä kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post