Yli 24 tuhannen euron jouluneule

Jouluneuleet olivat hyvinkin suosittuja 80-luvulla, kunnes ilmiö jäi monen muun tapaan ysärin jalkoihin. Suomessa jouluneulehysteriasta voidaan puhua kuitenkin vasta viimeisimpien vuosien kohdalla, kun yhä useampi on halunnut vaatekaappinsa osaksi puseron, joka on tunnettu rumana jouluneuleena”. Vaikka vaihtoehtoja löytyy joka hintaluokasta ja itse tekemällä voi selvitä hyvinkin kohtuullisin kustannuksin, löytyy aina joku, joka haluaa viedä jutut äärimmilleen. Jouluneuleen koristelu kristalleilla yli 24 tuhannen euron arvosta on varmasti aivan kelpo esimerkki keulimisesta!

kalleinneule

Koristeina yli 25 000 kristallia

Jouluneuleita tehdään myös itse, ja se onkin upea taidonnäyte, johon ryhtymistä kannustamme täysillä. Onko silti tarpeellista hankkia jouluneuleen koristeluun yli 25 000 Swarovski-kristallia? Tuskin, mutta jos intoa ja rahaa löytyy, niin mikä ettei!. Sopivasti nimellä Tipsy Elves toimiva yritys on yhdistänyt voimansa Swarovskin kanssa ja toteuttanut vähintäänkin ainutlaatuisen jouluneuleen, jonka koristeluun on käytetty n. 30 000 dollaria. Nykyisillä kursseilla arvo vastaa yli 24 tuhannen euron summaa.

Kyseistä jouluneuletta on tuotettu yksi ja ainoa kappale, mikä vaikuttaa suhteellisen luontevalta ratkaisulta hintaluokkaa ajatellen. Toisaalta - jos taskussa on poltellut muutama ylimääräinen kymppitonni, on vastineeksi ollut tarjolla jouluneule, jota todellakin voi kantaa ylpeydellä joulunvieton ajan.

Toteutukseen meni yli kaksi päivää

Oman jouluneuleen tekeminen voi olla hauskaa ja opettavaista, ja tuloksestakin on lupa olla ylpeä. Sitä saavat olla myös tämän neuleen suunnittelijat, sillä toteuttamiseen upposi yli 52 työtuntia. Neuleen kuvitukseksi saatiin hyvin jouluinen lopputulos, vaikka joulupukin kulkutapa onkin vaihtunut porovaljakosta vähän vähemmän perinteiseen yksisarvisella ratsastamiseen. Joka tapauksessa kokonaisuus sopii “ugly christmas sweater” -määritelmään kuin nenä päähän. Samanlaisen neuleen voisi ehkä tehdä itse - ja korvata kristallit glitterillä. Vuonna 2016 lanseerattu kallis jouluneule sai tietysti paljon huomiota kotimaassaan, ja sitä ihailtiin useammillakin amerikkalaisilla TV-kanavilla. Koko juttu saattaa tietysti olla tunnetun muotikoruvalmistaja Swarovskin julkisuustempaus, jolla on pyritty esittelemään parasta ja kalleinta laatua myös jouluneuleissa. Vähintään yhtä hienoja jouluneuleita löytyy kuitenkin suomalaisilta markkinoilta myös huomattavasti hillitympään hintaan. Vaikka koristeina onkin vähemmän kristalleja (tai todennäköisesti ei ensimmäistäkään), on jouluneule upea muistutus siitä, ettei juhlinnan välttämättä tarvitse maksaa tuhottomasti.


You may also like

Näytä kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post